Goede voornemens, hoe maak je ze waar?

Het nieuwe jaar is weer begonnen, we zitten in 2022 dus allereerst de beste wensen en wat leuk dat je dit leest! Met een nieuw jaar, komen vaak ook de goede voornemens. Heb jij ze ook? En wees eens eerlijk, zijn ze anders of hetzelfde als voor afgelopen jaar? En hoe komt het dat je al meerdere jaren dezelfde voornemens hebt? Juist! Omdat het niet lukt ze na te leven. Goede voornemens als gezonder leven, meer tijd voor je familie en/of vrienden, een nieuwe hobby starten, je oude hobby weer oppakken, eindelijk het werk doen waar je voor geleerd hebt, je baas de baas zijn en een andere job zoeken, meer tijd voor je gezin, meer sporten, afvallen, stoppen met roken en noem het allemaal maar op. Stuk voor stuk prachtige voornemens om het nieuwe jaar mee aan de gang te gaan.

Het begin is er, jij hebt namelijk al bedacht welk voornemen jouw aandacht verdient. Maar dan? Wat ga je dan doen om het ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen? Daarbij kun je wel wat hulp gebruiken. Bij Hoef Your Feet helpen we jou je goede voornemens wél op te pakken, zodat je volgend jaar weer over nieuwe voornemens kunt gaan nadenken. Tijdens één of meerdere sessies paardencoaching gaan mijn paarden en ik met jou meekijken naar wat jij daadwerkelijk nodig hebt om je goede voornemen om te zetten in de praktijk. En het mooie is, het goede idee of het plan heb je al. Dus we hoeven samen alleen uit te zoeken hoe je dit wil gaan doen en wat je ervoor nodig hebt.

Omdat het niet altijd makkelijk is uit te leggen waarom iets niet lukt, of omdat je juist wel honderd redenen hebt, maar eigenlijk niet weet welke nu écht ervoor zorgt dat het niet lukt, zijn de paarden er om jou te helpen contact te maken tussen je hoofd en je hart (denken en gevoel). We kunnen tijdens de paardencoaching bijvoorbeeld jouw voornemen in stukjes hakken en kijken wat die stukjes in houden. De paarden zijn er om te checken of hetgeen wat je zegt, ook past bij je gevoel. Daarnaast kunnen de paarden je helpen om alvast het beginnetje van je voornemen te “oefenen”. En er zijn tal van andere manieren waarop we tijdens de paardencoaching samen met jou je voornemen werkelijkheid kunnen laten maken.

Ben jij er dit jaar klaar voor om af te rekenen met die voornemens en aan het einde van 2022 weer nieuwe te kunnen bedenken? Neem dat contact op via de website of stuur een whatsapp bericht of email. Zien wij je snel bij Hoef Your Feet? Dan is stap 1 al gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *