Hoe Hoef Your Feet is ontstaan

Een hele onderneming

Een eigen bedrijf starten is letterlijk en figuurlijk een hele onderneming. Je moet goed bedenken wat je wilt, wat je kunt en welke mogelijkheden je hebt. En dus ben ook ik aan de slag gegaan.

Na mijn ervaring tijdens mijn minor waarin het paard werd ingezet als spiegel en mijn vrijwilligerswerk op een zorgboerderij, wist ik, nee VOELDE ik dat ik daar meer mee wilde doen: paardencoaching!

Zoals dat vaak gaat met dingen die je wilt, heb ik het op de lange baan geschoven en prioriteit gegeven aan andere dingen. Mijn baan, de wens om een huis te kopen en andere zaken. Inmiddels hebben we ons droomhuis gevonden. Een prachtige boerderij met ruimte voor oneindig veel mogelijkheden.

Nu ben ik!

Mijn baan werd stabieler en dus tijd voor mezelf! Maar wat dan? Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding die mij nóg meer handvatten zou geven op het gebied van paardencoaching en gespreksvoering. Tegelijkertijd groeide mijn bedrijfsplan. Dat het om coaching met paarden zou gaan stond vast. Maar welke doelgroep? Hoe dan? Wat is belangrijk? Welke naam past? Wat voor logo? Dingen die je waarschijnlijk wel herkent als je besluit om voor jezelf te beginnen.

Ik ben begonnen met schrijven. Steeds als ik iets tegen kwam wat mijn interesse trok, als ik inspiratie had of ideeën, ben ik gaan schrijven. Totdat ik op een gegeven moment met wat hulp mijn website kon gaan bouwen. Maar dan, een website moet een naam hebben en een eigen bedrijf ook. Dat was misschien wel hetgeen waar ik het langst over na heb gedacht. Ik wilde een naam die gelinkt zou zijn aan paarden, want hey het is niet voor niks paardencoaching, waar ook het stuk coachen in naar voren komt én een link met geluk, omdat ik geloof dat als je openstaat voor coaching op persoonlijk vlak, dat bijdraagt aan je geluksgevoel. Vandaar Hoef Your Feet. Hoeven natuurlijk voor de paarden, maar ook een afgeleide van de bekende zin “move your feet” waarmee ik wil aangeven dat coaching je in beweging brengt. En in beweging zijn, biedt kansen en mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling, voor hoe jij in het leven staat en jouw geluksgevoel.

De toekomst

Inmiddels ben ik even onderweg en geniet ik van de coachees die mij het vertrouwen geven om samen aan de gang te gaan. Ik leer van de mensen die ik ontmoet en van de paarden en geniet ervan dat ik mensen kan helpen zichzelf uiteindelijk verder te helpen. Ik kijk uit naar de toekomst, mijn persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling en coachingsvragen van mijn coachees en de toekomst van mijn bedrijf.

Twijfel jij of je een eigen bedrijf wil of kan beginnen? Of heb je een andere behoefte als het gaat om persoonlijke ontwikkeling? Laat de paarden van Hoef Your Feet en mij je helpen bij je vraag. Kom langs om samen uit te zoeken wat je wens is en hoe je dit kunt bereiken. Naast mijn eigen ervaring, denk ik graag met jou mee in mogelijkheden en kansen en kunnen de paarden ons helpen de échte kern naar boven te halen. Kijk op www.hoefyourfeet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *