“Ik wil meer rust” –> Herken jij dit?

Die woorden denken of zeggen we allemaal wel eens, toch? Maar wat bedoelen we nu eigenlijk met het woordje “rust”? Voor de een kan dit letterlijk betekenen dat je meer zou willen slapen of beter zou willen slapen. Voor de andere een betere balans tussen werk en privé. Voor weer een ander een betere balans tussen het zorgen voor anderen en de zorg voor jezelf. Of bijvoorbeeld meer rust in je hoofd. Of misschien wel gewoon een agenda die minder vol is.

Tijdens een sessie paardencoaching bij Hoef Your Feet kunnen we samen gaan onderzoeken wat rust voor jou betekent. Wat het je zou opleveren en welke dingen er nodig zijn om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. We gaan als het ware het woordje “rust” afpellen. Is het echt RUST wat je wilt en bedoelt? We gaan uitzoeken wat je uiteindelijke doel is en wat je wilt bereiken. In welke stappen we dit kunnen verdelen en wat je nodig hebt om deze stappen ook écht te kunnen gaan zetten. We gaan niet alleen met elkaar in gesprek, want tijdens paardencoaching hebben we een extra hulp, namelijk het paard. Het paard helpt jou om dichter bij je gevoel te komen en op zoek te gaan naar de reden waarom het je tot nu toe nog niet is gelukt om dit doel te bereiken.

In tegenstelling tot andere vormen van coachen, begin ik niet met allerlei adviezen die je zou kunnen opvolgen, omdat ik geloof dat de verandering alleen standhoudt als het vanuit JOU komt. Jij moet willen veranderen, ik help je met het onderzoeken hoe je die verandering kunt inzetten en vervolgens gaan we dit vertalen in de stappen die je gaat zetten. Het begint en eindigt bij jezelf en de paarden en ik zijn graag onderdeel van jouw verandering. Ben je geïnspireerd geraakt hierdoor? Neem dan contact op via het contactformulier of vraag een intake aan. Tot ziens bij Hoef Your Feet paardencoaching.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *