Alle neuzen dezelfde kant op

Teamspirit

Onderdeel zijn van een team of een groep heeft veel voordelen. Zo kun je met elkaar overleggen, je kunt even lekker bijkletsen, je kunt elkaar motiveren én je kunt de taken verdelen. Maar wat als er iets of iemand is die roet in het eten gooit? Wat gebeurt er dan met de groep? Grote kans dat de dynamiek dan verandert en de samenwerking ruimte laat voor kansen/groei. Juist om die reden nodig ik jullie van harte uit bij Hoef Your Feet.

Groepsdynamiek

Bij Hoef Your Feet heb ik namelijk aandacht voor jullie groepsdynamiek. Welke rollen zijn er, wie pakt welke rol en hoe uit zicht dit? En natuurlijk kijk ik graag mee hoe we met elkaar ervoor kunnen zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Hiermee bedoel ik niet dat iedereen altijd maar hetzelfde moet denken en willen en “ja en amen” moet zeggen. Wat ik er wel mee wil zeggen is dat de doelen waar jullie naartoe werken helder zijn, duidelijk en dus gezamenlijk na te streven. Dat er een goede afstemming is. En als er dan onderweg naar die doelen een moment komt om te overleggen, dan weet je hoe je feedback geeft, feedback ontvangt en hoe je daar samen wat mee doen.

Wat jullie kunnen verwachten

Hoe dit er dan uit ziet? Simpel! Jullie komen met je groep/team langs op een prachtige landelijke locatie in Heerde. Hier maken we kort kennis met elkaar onder het genot van een kop koffie of thee en vervolgens gaan we interactief met elkaar aan de slag en hebben we paarden om ons te helpen. Paarden helpen ons door hun sensitiviteit en mogelijkheid om ons te spiegelen om beter en sneller tot de kern te komen van waar het nu écht om draait. Ook helpen ze ons zichtbaar te maken waar en wanneer er een moment ontstaat waarbij bijvoorbeeld de verbale communicatie niet overeenkomt met de non-verbale communicatie. Of terwijl, de paarden helpen ons het onzichtbare zichtbaar te maken.

Het maakt niet uit in wat voor team je zit, op welk niveau jullie werken en of je ervaring hebt met paarden, allemaal niet van belang voor een succesvolle en leerzame ervaring met paardencoaching.

Uiteraard is dit alles te combineren met een lekkere borrel, een hapje of andere dingen. Je kunt bij Hoef Your Feet al terecht vanaf €15,- per persoon. Dus wil jij een uniek teamuitje of zijn jullie toe aan een verdieping in de samenwerking, kijk snel op: https://hoefyourfeet.nl/diensten/#groep of neem contact op via de website. Ik leg je graag meer uit over de mogelijkheden. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *