Coach/Trainer

  • Ik heb respect voor jou
  • Ik luister naar je 
  • Ik ben eerlijk 
  • Ik zorg voor jouw veiligheid
  • Ik help je bij jouw doelen

Voor wie is paardencoaching?

Kennis, ervaring of binding met paarden is geen vereiste om aan de slag te gaan met paardencoaching. 

Voor jou als je ergens tegenaan loopt en er niet helemaal de vinger op kunt leggen waardoor dat komt

Voor jou als het iets minder vanzelfsprekend gaat dan je gewend bent

Voor jou als je een terugkerend thema hebt waarmee je graag samen aan de slag wilt

Voor jou als je toe bent aan verandering maar nog niet weet hoe

Voor jou als persoonlijke ontwikkeling nooit af is

Voor jou als je iets bijzonders wilt ervaren

Waarom paardencoaching?

Paarden zijn van nature kuddedieren. Ze zijn puur, eerlijk, voelen heel goed aan wat iemand wilt of bedoelt, mits dit duidelijk wordt overgebracht door non-verbale communicatie. Paarden hebben een sterke wil om te overleven. Paarden hebben geen verborgen agenda of onderliggende bedoelingen, zijn duidelijk in de communicatie en nemen een drempel weg waarvan wij niet eens altijd weten dat deze er is. Soms werkt alleen praten niet. Natuurlijk is praten goed, maar de praktijk leert dat je met praten vaak in je hoofd zit en daardoor minder goed bij je gevoel komt. En dat is nu precies waar het soms botst. Gelukkig (en soms helaas) kunnen paarden niet met ons praten door middel van taal en dus vindt de communicatie plaats op andere manieren. 

Individuele coaching

Individuele coaching is voor jou. Het gaat om jou en samen met mij en de paarden van Hoef Your Feet gaan we in op jouw hulpvraag.

Kinder coaching

Kindercoaching is voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar. De hulpvragen kunnen hier anders liggen en ook de manier van samenwerken kan verschillen t.o.v. die met volwassenen.

Groep/Teambuilding

Groepssessies/teambuilding zijn bedoeld voor groepen mensen. Dit kan een gezin zijn, een groep collega's of wat je ook maar kunt bedenken. Ook een combinatie met ontspanning en gezelligheid is mogelijk.

Benieuwd en klaar om te starten?

Iedereen is welkom bij Hoef your feet. Of je nu voor een eenmalige sessie komt, een traject, alleen of met elkaar. Laat je telefoonnummer en e-mail adres achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op. 

Kijk hier voor het aanbod en tarieven.