Baila

Dit is Baila. Een 15 jarige KWPN merrie van 1.60m groot. Baila is een robuuste dame die sinds 2020 lid is van de kudde bij Hoef your feet. Baila is gek op aandacht van zowel mens als van haar soortgenoten in de kudde en is een echte merrie die graag bovenaan in rang staat in de kudde. Baila is een nieuwsgierig paard wat graag samen dingen onderneemt. Ze zal met nieuwe dingen niet vooraan staan, maar blijft ook zeker niet alleen achter. Naast coaching is Baila ook veelzijdig inzetbaar onder het zadel, ze kan de beginselen van de dressuur, draait haar hoef niet om voor een sprongetje en gaat ook graag buiten op pad. Baila is een heel open, eerlijk en betrouwbaar paard.

Farid

Farid

Deze prachtige witte parel is Farid. Een 7 jarige arabische volbloed ruin, waarvan ik met veel trots kan zeggen dat hij sinds 2016 bij mij is. Farid is een alert paard en heeft soms wat extra zekerheid van zijn mede-paarden of mensenvrienden nodig als hij op pad gaat. Op ons eigen terrein is hij zelfverzekerd en weet hij wat hij wil en waar hij alles kan vinden. Hij is ontzettend lief, geniet van aandacht en reageert op de kleinst mogelijke aanwijzingen. Sinds hij 24/7 buiten staat en dus veel meer beweegt en zelf kan bepalen waar zijn behoeftes liggen en wat hij wil doen, is hij ontzettend relaxt en zen. Hij is heel gek op zijn dame Baila.

Benieuwd en klaar om te starten?

Iedereen is welkom bij Hoef your feet. Of je nu voor een eenmalige sessie komt, een traject, alleen of met elkaar. Laat je telefoonnummer en e-mail adres achter en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op. 

Kijk hier voor het aanbod en tarieven.